Tarieven

Obers aan huis

Het uurtarief van een professionele ober bedraagt €27,50,- per uur exclusief btw. Afhankelijk van uw locatie kunnen hier nog reiskosten bij komen, deze worden gerekend vanaf Harkstede (vlakbij de stad Groningen). Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van een ober bij u aan huis? Vraag dan nu snel en gemakkelijk een offerte aan via het contactformulier en wij zullen u binnen 24 uur voorzien van een offerte op maat.

Feestelijke cocktails

Maak indruk op uw gasten met feestelijke cocktails of welkomstdrankjes! Wij serveren vele soorten cocktails, compleet afgesteld op uw wensen. Zo heeft u de keuze uit vele smaken, geuren, en kleuren, maar natuurlijk ook het formaat. Wij stellen dan ook graag een persoonlijke cocktailkaart samen voor uw feest! Bent u ook enthousiast geworden over cocktails op uw feest? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen. Of kijk even op onze cocktailpagina voor enkele van onze suggesties.

Complete verzorging naar wens

Wilt u graag nog minder zorgen omtrent uw feest? Dan is Veldboom Events de uitkomst! Wij denken graag met u mee omtrent uw feest en regelen naast de obers ook bijna alle andere benodigdheden; Wenst u bijvoorbeeld een cateraar, hapjesschalen, tenten, tafels, DJ, of iets dergelijks? Dan bent u bij Veldboom Events aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat alles goed en overzichtelijk geregeld is. Dus voor u geen contact met vele bedrijven, maar uw complete feest makkelijk en betrouwbaar geregeld.