Over ons

Ober aan Huis bestaat uit een team van jonge obers met een passie voor horeca. Met dit team streven we er naar om u en uw gasten zo goed mogelijk te verzorgen, zodat u optimaal kunt genieten van uw eigen feest. Onze obers hebben ervaring in de horeca en een aantal van hen volgt een vakopleiding aan de hotelschool. Door werkervaringen in horecagelegenheden weten onze obers hoe zij met enthousiasme en oplettendheid, uw gasten tevreden kunnen stellen.

Ober aan Huis zal er voor zorgen dat uw feest goed verloopt, door de inzet van professionele obers met veel passie voor het vak. Wij staan voor klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, zorgeloosheid en effici├źntie. Ober aan Huis is opgericht om u het werk uit handen te nemen.

Maak alvast kennis met enkele van onze obers

Ellen


Na jaren in een restaurant gewerkt te hebben, durf ik toch wel te zeggen dat ik een passie voor de horeca heb. Door de jaren heen kom je er snel achter hoe je je gasten de beste belevenis geeft: Goede service met een glimlach. Zodoende ben ik ook erg op mijn plek bij Ober aan Huis. Ik vind het erg leuk en interessant om elke klus weer op een nieuwe plek te zijn. In een avond leer je de gasten toch snel kennen en merk je meteen hoe je de service van Ober aan Huis kunt verbeteren. Alles voor die goede service met een glimlach.

Niek


Leuk dat je op onze website kijkt! Enkele jaren geleden hadden Gijs en ik tijdens een feestje bij ons thuis het idee dat het leuk zou zijn om bediening in te huren. Wij wilden namelijk toch wel graag genieten van ons feest in plaats van voor onze gasten zorgen. Zo gezegd, zo gedaan. Nu verzorg ik dan ook graag uw feest! Het is fantastisch om er voor te zorgen dat iedereen op het feest een goede tijd heeft. Om het helemaal speciaal te maken, shake ik graag voor u en uw gasten een speciale cocktail.

Marte


Via Ober aan Huis ben ik in de horeca belandt. Na enkele goede lessen en workshops, was ik er helemaal klaar en vanaf het eerste feestje was ik verkocht. De sfeer is altijd goed en via Ober aan Huis zorgen we ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Aangezien we elke keer op een andere locatie zijn, verveelt het werk nooit en heb je elke keer weer een andere uitdaging. Juist dat maakt het werk zo leuk. Ik kijk er naar uit om uw feest te verzorgen.

Gijs


Na het afronden van de hotelschool, had ik genoeg van de horeca gezien om te weten wat ik wou: Niet simpelweg de reguliere horeca in, maar iets speciaals. Iets waarbij ik elke keer weer het verschil kon maken. Zodoende was ik ook meteen enthousiast over Ober aan Huis. Door het goed inzetten van onze kwaliteiten en te luisteren naar u, geloof ik dat wij elk feest een succes kunnen maken. En daar doe ik voor. Uw feest, uw wensen, onze zorg!